DIZAJN

  RAZNOLIKOST

  TEHNOLOGIJE

  • INFOTAINMENT
   INFOTAINMENT

   Vaš pametan telefon i vaše vozilo mogu da vam pruže mnoštvo informacija kao i dobru zabavu. Satelitski navigacioni sistem prikazuje putanju kretanja na 10" ekranu na dodir, a ukoliko izaberete Funkciju Dual Mode navigacija može da radi i dok suvozač na istom ekranu gleda DVD ili TV. InControl aplikacije povezuju vaš pametni telefon i vaše vozilo preko 10" ekrana na dodir. Za muziku je zadužen Meridian™ Sound System.

  • INOVACIJA
   INOVACIJA

   Sa više sportskih i ekonomičnijih performansi, 4-cilindrični 2.0-litarski benzinski motor Si4 ima izlaz od 240 KS da bi obezbedio maksimalnu efikasnost, performanse i efikasnost potrošnje goriva pomoću sistema kontinualno promenljivih ventila u kombinaciji sa promenljivim vremenskim rasporedom. Dostupnisu i i dizelski motori snage 150 KS i 180KS.

  • DRUMSKE PERFORMANSE
   DRUMSKE PERFORMANSE

   Adaptivni tempomat održava stalnu brzinu kretanja u dugim putovanjima, tako što drži bezbednu razdaljinu u odnosu an vozilo koje se kreće ispred vas. Adaptivna dinamika proizvodi optimalni balans između vožnje i kontrole dok Torqe Vectoring omogućuje lako i kontrolisano kretanje u krivinama.

  • TERENSKE PERFORMANSE
   TERENSKE PERFORMANSE

   Land Rover vozila opremljena su tehnologijom koja vam omogućava da savladate čak i najzahtevnije terene. Počev od orginalnog Terrain Response sistema koji prilagođava vožnju podlozi po kojoj se vozilo kreče, do HDC opcije koja pruža pomoć pri kretanju vozila nizbrdo, Land Rover vozila garantuju bezbednu vožnju na drumu kao i na bilo kom drugom terenu.

  • POMOĆNE FUNKCIJE ZA VOZAČA
   POMOĆNE FUNKCIJE ZA VOZAČA

   Pomoćne funkcije za vozača omogućuju da vozač bude koncentrisan isključivo na put kojim vozi, dok je zadatak ovih funkcija da prate specifične situacije u vožnji. Na primer, funkcija praćenja mrtvog ugla daje upozorenje kada se drugo vozilo približava vašem iz bilo kog ugla; funkcija za prepoznavanje saobraćajnih znakova unapred obaveštav vozača o saobraćajnom snaku koji dolazi tako što isti prikazuje na instrument tabli, čime vam pomaže da brže odgovorite na ograničenja u vožnji, a na raspolaganju vam je i čitav niz tehnologija za pomoć pri parkiranju.

  • KOMFOR I UDOBNOST
   KOMFOR I UDOBNOST

   Naša vozila karakteriše širok niz sistema za hlađenje i grejanje koji obezbeđuju komfor za sve putnike u vozilu. Bez obzira na vremenske prilike napolju, na odredište uvek dolazite sveži i odmorni.

  KOMFOR I UDOBNOST

  Performanse

  Testiran u ekstremnim uslovima

  • SUSPENZIJA
   SUSPENZIJA

   Teško bi bilo napraviti bolju verziju modela Range Rover Evoque u odnosu na onu koju smo mi razvili. Kako bi garantovali drumske i terenske dinamičke performanse, koristili smo našu najsavremeniju opremu kako bi testirali Range Rover Evoque tokom deset godina u različitim situacijama.

  • BRZINA VETRA
   BRZINA VETRA

   U našim klima komorama uvek možemo da oponašamo neke od najizazovnijih vetrovitih uslova u kojima bi se Range Rover Evoque mogao naći. Istinsku pouzdanost razvijamo samo ako sve sisteme “poguramo” do krajnjih granica izdržljivosti.

  • TOPLA I HLADNA KLIMA
   TOPLA I HLADNA KLIMA

   U realnim uslovima kao i u našim klimatskim komorama, smrzavamo vozila do -40 ° i pečemo ih na 50 °, kako bi detaljno ispitali ključne funkcije naših sistema i bili sigurni da iste odgovaraju zadatim standardima. Dakle, čak i u najudaljenim lokacijama, uvek možete računati na udobnost i bezbrižnost.

  • TERENSKE PERFORMANSE
   TERENSKE PERFORMANSE

   Od ledom obloženih terena Arjoploga (Švedska) do pustinjskog peska Dubaija, garantujemo da će terenske performanse u svakom vozilu dostići vrhunski nivo. Prototipovi vozila razvijaju na najzahtevnijim terenskim rutama dugim preko 8.5000km.

  Performanse

  ODRŽIVOST

  Ekoločki princip proizvodnje vozila Range Rover Evoque potiče od jednog veoma sveobuhvatnog pristupa o smanjenju štetnog uticaja na životnu sredinu tokom čitavog životnog veka vozila.

  • NAPREDNI LAKI MATERIJALI
   NAPREDNI LAKI MATERIJALI

   Uštedom u težini ključnih materijala - unakrsne autogrede od magnezijuma i hauba od aluminijuma- Evoque je najlakši range Rover ikada. Čak je i laminirano vetrobransko staklo smanjene težine.

  • STOP / START TEHNOLOGIJA
   STOP / START TEHNOLOGIJA

   Svi anši motori imaju inteligentnu Stop/Start tehnologiju koja automatski gasi motor u uslovima nekretanja i ponovo da startuje čim se pritisne ručica menjača na amnuelnom prenosniku brzina. Ova tehnologija pomaže da se smanji potrošnja goriva i emisija CO2.