IZABERITE PRAVU SNAGU
ZA SEBE

IZABERITE PRAVU SNAGU  ZA SEBE

Da li ste znali da način na koji vozite, gde vozite i koliko daleko vozite može imati veliki uticaj na performanse i efikasnost vašeg vozila? Na primer, za redovno putovanje na posao i sa posla u gradskoj gužvi obično će biti korisnija drugačija vrsta snage u odnosu na uobičajena putovanja auto-putevima ili česte vuče. 


Ovde možemo da vam pomognemo da pronađete ono što odgovara vašim potrebama vožnje.

VRSTE LAND ROVEROVE SNAGE

ŠTA JE ELEKTRIČNI AUTOMOBIL

ŠTA JE ELEKTRIČNI AUTOMOBIL

Električna vozila pokreću elektromotor i baterija. Umesto točenja goriva na benzinskoj pumpi, svoj automobil možete da punite pomoću kućnog punjača. Na putovanju možete da uživate u brzom DC punjenju na javnim punionicama.
ŠTA JE ELEKTRIČNI HIBRID (PHEV)

ŠTA JE ELEKTRIČNI HIBRID (PHEV)

Plug-in električna hibridna vozila (PHEV) kombinuju benzinski i električni motor, što znači da je kućno punjenje opciono. Prebacite se sa potpuno električnog putovanja na posao i sa posla sa nula izduvnih emisija, na kombinaciju benzina i električne energije na dužim putovanjima.
ŠTA JE BLAGI HIBRID (MHEV)

ŠTA JE BLAGI HIBRID (MHEV)

Bez potrebe za punjenjem, blaga hibridna električna vozila (MHEV) unapređuju efektivnost svojih motora ponovnom upotrebom energije prikupljene usporavanjem i regenerativnim kočenjem. Svestrani su i nude mogućnosti za različite stilove vožnje.

POMOZITE MI DA IZABEREM

Odgovorite na pet kratkih pitanja o svojim vozačkim navikama kako biste videli  da li bi vaše sledeće vozilo trebalo da bude električni hibrid ili blagi hibrid.

  • DA LI ĆE VAŠ AUTO BITI U VAŠEM VLASNIŠTVU ILI U VLASNIŠTVU VAŠE KOMPANIJE?