IZABERITE PRAVU SNAGU ZA SEBE

IZABERITE PRAVU SNAGU ZA SEBE

Da li ste znali da način na koji vozite, kuda vozite i koliko daleko vozite može imati veliki uticaj na performanse i efikasnost vašeg vozila? Na primer, za redovno putovanje na posao i sa posla u gradskoj gužvi obično će biti od koristi različite vrste snage u odnosu na uobičajena putovanja auto-putevima ili česte vuče.


Ovde vam možemo pomoći da pronađete ono što odgovara potrebama vaše vožnje.

VRSTE LAND ROVER SNAGE

ELEKTRIČNI HIBRID (PHEV)

ELEKTRIČNI HIBRID (PHEV)

Land Rover plug-in električni hibrid (PHEV) je idealan ako imate pristup punjaču kod kuće ili na poslu, ili imate mogućnost da ga instalirate, a redovno vozite kratke razdaljine u urbanim područjima.
BLAGI HIBRID (MHEV) – BENZIN

BLAGI HIBRID (MHEV) – BENZIN

Land Rover benzinski blagi hibrid je idealan ako redovno vozite na kratkim razdaljinama u urbanim područjima i nemate pristup punjaču kod kuće ili na poslu, ili nemate mogućnost da ga instalirate.
BLAGI HIBRID (MHEV) – DIZEL

BLAGI HIBRID (MHEV) – DIZEL

Land Roverov dizel blagi hibrid je idealan ako redovno vozite na velikim razdaljinama na auto-putevima i želite vrhunsku sposobnost vuče Land Rovera.

POMOZITE MI DA IZABEREM

Odgovorite na pet kratkih pitanja o svojim vozačkim navikama kako biste videli da li bi vaše sledeće vozilo trebalo da bude plug-in hibrid ili blagi hibrid.

  • DA LI ĆE VAŠ AUTO BITI U VAŠEM VLASNIŠTVU ILI U VLASNIŠTVU VAŠEG PREDUZEĆA?