LAND ROVER DODATNA OPREMA I AKSESOARI

POGLEDAJTE FILM

Sve opcije neće biti dostupne na svim modelima. Obratite se lokalnom prodavcu Land Rover da biste saznali više.

Pack opcije

KROVNE OPCIJE


Vrhunski kontrastni krov, dostupan u crnoj ili sivoj boji, koji savršeno dopunjuje vaš izbor spoljašnje boje karoserije. Takođe imate opciju fiksnog panoramskog staklenog krova koji vam pruža pogled na okolinu.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL

Opcije enterijera

 • FLEKSIBILNI ENTERIJER
  FLEKSIBILNI ENTERIJER

  Uz opciju 5+2 sedišta, enterijer se lako može prilagoditi vašim potrebama. Oba sedišta, i od vozača i suvozača, dele jednaku fukcionalnosti - mogu se nameštati u 10 režima uz mogućnost memorisanja. Za fleksibilnost između prtljažnika i sedišta, oborite i povucite drugi red sedišta.

 • RAFINIRANI MATERIJALI ZARAD VEĆEG KOMFORA
  RAFINIRANI MATERIJALI ZARAD VEĆEG KOMFORA

  Veoma prostrana kabina lepog dizajna pruža komfor ne samo vozaču već i ostalim putnicima u vozilu. Kabinu krase visoko kvalitetni materijali kao što je duplo prošivena koža i praktične površine koje se teško habaju. Elegantne i moderne šeme boja, kao što je npr tema Glacier Interior, čine da se vaše vozilo zaista izdvaja iz mase.

 • KONTROLA KLIME
  KONTROLA KLIME

  Kontrola klime je neophodna ako živite bilo gde sa ekstremnim vremenskim uslovima, toplim ili hladnim. Otvori visokog nivoa u drugom redu održavaju putnike udobno i temperatura se može prilagoditi različitim oblastima vozila. Takođe možete izabrati dodatno hlađenje za treći red.

LAND ROVER DODATNA OPREMA I AKSESOARI

 • AKSESOARI EKSTERIJERA
  AKSESOARI EKSTERIJERA

  Poboljšajte izgled vašeg vozila atraktivnim detaljima, dodajte zaštiti koja će čuvati vaše vozilo od oštećenja i terenkse vožnje.

 • AKSESOARI ENTERIJERA
  AKSESOARI ENTERIJERA

  Opredelite se za Land Rover dodatke u bilo kom trenutku - to mogu biti sedišta za decu ili zaštitne navlake za vape tehničke i zabavne upgrade-ove na vozilu.

 • VUČA I PREVOZ STVARI
  VUČA I PREVOZ STVARI

  Uz krovni nosač i opremu za vuču - na vama je da izaberete najpodesniji način za prevoz pribora i sportske opreme.

 • TOČKOVI I AKSESOARI
  TOČKOVI I AKSESOARI

  Personalizujte izgled vašeg Land Rover vozila izborom alufelni, koji ćete dodatno unabrediti stilizovanim i brendiranim aksesoarima.