Opcije i aksesoari

Sve dole navedene opcije nisu dostupne na svim modelima.Molimo Vas kontaktirajte svog Land Rover Retailer maloprodajnog agenta kako bi saznali više.

  Opcije eksterijera

  Opcije eksterijera

  ALUMINIJUMSKE FELNE

  Uparite izbor spoljnih aksesoara sa odgovarajućim felnama koje dolaze u više veličina (od "17” do 20”) i završnih obrada - uključujući Diamond Turned, Gloss Black ili Gloss Dark Grey.

  Kreirajte sopstveni model

  Opcije enterijera

  • FLEKSIBILNI ENTERIJER
   FLEKSIBILNI ENTERIJER

   Uz opciju 5+2 sedišta, enterijer se lako može prilagoditi vašim potrebama. Oba sedišta, i od vozača i suvozača, dele jednaku fukcionalnosti - mogu se nameštati u 10 režima uz mogućnost memorisanja. Za fleksibilnost između prtljažnika i sedišta, oborite i povucite drugi red sedišta.

  • RAFINIRANI MATERIJALI ZARAD VEĆEG KOMFORA
   RAFINIRANI MATERIJALI ZARAD VEĆEG KOMFORA

   Veoma prostrana kabina lepog dizajna pruža komfor ne samo vozaču već i ostalim putnicima u vozilu. Kabinu krase visoko kvalitetni materijali kao što je duplo prošivena koža i praktične površine koje se teško habaju. Elegantne i moderne šeme boja, kao što je npr tema Glacier Interior, čine da se vaše vozilo zaista izdvaja iz mase.

  • ADAPTIBILNA TEMPERATURA
   ADAPTIBILNA TEMPERATURA

   Kontrola klime je funkcija koju obavezno morate imati ukoliko živite u ekstremnim vremenskim uslovima, bilo toplim ili hladnim. Ventilacioni otvori pozicionirani sa zadnje strane čine da se putnici u vozilu osećaju komforno, dok se temperatura može prilagođavati u različitim oblastima kabine. Postoji i opcija dodatnog hlađenja za treći red sedenja.

  Pack opcije

  Pack opcije

  Pack opcije

  Discovery Sport Black

  Limitirani model Discovery Sport Black jedinstven gril dinamičkog stila, natpis Black sport i zatamnjena stakla. Možete birati između tri boje koje doprinose privlačnom izgledu ovog modela: Silicon srebrna, Carpathian siva i Yolong bela.

  Kreirajte sopstveni model

  Pack opcije

  Pack opcije

  BLACK DESIGN PACK

  Black Design Pack je dostupan uz bilo koju boju eksterijera, na vama je da odaberete velučinu aluminijumskih felni sjajno sive boje (dostupne u veličinama 18”, 19” i 20”). Ovaj paket podrazumeva gril i ventilacione otvore branika u Narvik crnoj boji, držače retrovizora u crnoj boji, i natpis Black discovery na haubi i prtljažniku.

  Pack opcije

  Pack opcije

  DYNAMIC DESIGN PACK

  Dynamic Design pack nudi smeliji dizajn frontalne i prtljažne linije, sa konturisanim krivudavim kalupima. Hromirane izduvne cevi sa Red SPORT bedđom daju jako privlačnu završnu obradu.

  Kreirajte sopstveni model

  Tehnologija

  • INOVACIJA
   INOVACIJA

   Land Rover kontinuirano razvija nove tehnologije u izradi motora, sa ciljem da se unapredi potrošnja goriva i smanji emisija štetnih gasova. neke od novina su automatski Stop/Start koji zaustavlja vozilo kada je to potrebno odnosno kada nije nužno da vozilo bude upaljeno, zatim hibridni motori koji isporučuju impresivni obrtni momenat od 700 NM, kao i novi menjači koji omogućavaju lako prenošenje brzina.

  • DRUMSKE PERFORMANSE
   DRUMSKE PERFORMANSE

   Kada je reč o vožnji na drumu, na raspolaganju su neke od sledećih Land Rover tehnologija: adaptivni tempomat, za opuštenu vožnju na duge relacije, zatim adaptivna dinamika koja pruža optimalni balans kontrole , ili Torque Vectoring , sistem koji u krivinama, ukoliko je neophodno, koči unutrašnji točak i obrtni moment prebacuje na spoljašnje, čime se ostvaruju znatno bolje dinamičke karakteristike i brži prolasci kroz krivine.

  • TERENSKE PERFORMANSE
   TERENSKE PERFORMANSE

   Land Rover vozila opremljena su tehnologijom koja vam omogućava da savladate čak i najzahtevnije terene. Počev od orginalnog Terrain Response sistema koji prilagođava vožnju podlozi po kojoj se vozilo kreče, do HDC opcije koja pruža pomoć pri kretanju vozila nizbrdo, Land Rover vozila predstavljaju lidere na tržištu autoinjdustrije.

  • POMOĆNE FUNKCIJE ZA VOZAČA
   POMOĆNE FUNKCIJE ZA VOZAČA

   Brojne pomoćne funkcije oslobađaju vozača i pružaju mu priliku da se koncentriše isključivo na vožnju. Navešćemo samo neke: funkcija praćenja mrtvog ugla koja daje upozorenje kada se drugo vozilo približava vašem iz bilo kog ugla, zatim niz tehnologija za pomoć pri parkiranju, limiter brzine koji vam omogućava da brže reagujete na ograničenja brzine, itd.

  • KOMFOR I UDOBNOST
   KOMFOR I UDOBNOST

   Najsavremeniji sistemi za grejanje i hlađenje čine da se svi putnici u vozilu osećaju prijatno bez obzira na vremenske uslove, dok širok niz KESSY i tegnologija koje se aktiviraju pokretom pruža osećaj nesvarnog komfora. Jedna od funkcija koja se posebno ističe je i automatsko podešavanje visine, funkcija koja omogućava svim putnicima da prilagode visinu ulaska i izlaska iz vozila.

  • INFOTAINMENT
   INFOTAINMENT

   Land Rover vozila vas naprosto uljuljkuju u komfor svojom infotainment tehnologijom koja pruža najsavremeniju zabavu i informisanost kroz povezivanje sa vašim pametnim uređajem. InControl Connect aplikacije povezuju vas sa vašim vozilom, ekrani na dodir su korisni ali i zabavni, dok MeridianTM sistem proizvodi zvuk koncertnog kvaliteta.

  Aksesoari

  • AKSESOARI EKSTERIJERA
   AKSESOARI EKSTERIJERA

   Poboljšajte izgled vašeg vozila atraktivnim detaljima, dodajte zaštiti koja će čuvati vaše vozilo od oštećenja i terenkse vožnje.

  • AKSESOARI ENTERIJERA
   AKSESOARI ENTERIJERA

   Opredelite se za Land Rover dodatke u bilo kom trenutku - to mogu biti sedišta za decu ili zaštitne navlake za vape tehničke i zabavne upgrade-ove na vozilu.

  • VUČA I PREVOZ STVARI
   VUČA I PREVOZ STVARI

   Uz krovni nosač i opremu za vuču - na vama je da izaberete najpodesniji način za prevoz pribora i sportske opreme.

  • TOČKOVI I AKSESOARI
   TOČKOVI I AKSESOARI

   Personalizujte izgled vašeg Land Rover vozila izborom alufelni, koji ćete dodatno unabrediti stilizovanim i brendiranim aksesoarima.