Opcije i aksesoari

Ne mogu sve opcije biti dostupne na svim modelima. Molimo Vas kontaktirajte svog Land Rover Retailer maloprodajnog agenta kako biste saznali više.

  Opcije eksterijera

  Opcije eksterijera

  PANORAMSKI KROV

  Opcioni panoramski krov od punog stakla, koji može biti fiksiran ili na otvaranje, pojačava osećaj prostora u unutrašnjosti kabine i obasipa je prirodnom svetlošću. Boja ojačanog stakla ima tamniju nijansu kako bi se u vozilu održala prijatna temperatura.

  PREUZMITE BROŠURU

  Opcije enterijera

  • Raznolik enterijer
   Raznolik enterijer

   Opcionih sedam sedišta na vozilu Novi Discovery zaista predstavljaju najbolji primer vrhunskog komfora i raznolikosti. Modeli HSE i HSE Luxury imaju opcionu funkciju Intelligent Seat Fold (inteligentno sklapanje sedišta) koja daje mogućnost konfigurisanja sedišta uz pomoć prekidača lociranih u prtljažnom delu, zatim putem odgovarajućih komandi na ekranu na dodir, ili preko aplikacije na vašem telefonu, InControl Remote. Niz pametnih rešenja daju vam mogućnost različitog organizovanja prostora unutar kabine vozila.

  • PREFINJENI PROSTOR
   PREFINJENI PROSTOR

   Kod ovih vozila odmah ćete primetiti i najsitnije detalje. Korišćeni su najfiniji materijali. Kada je reč o sedištima, možete birati između prirodne mat ili Windsor kože, od kojih svaka može biti sa završnom obradom od brušenog aluminijuma, prirodnog hrasta (više varijanti boje) itd. Šta god da izaberete, vaše vozilo će nesumnjivo biti prepoznatljivo i individualno.

  • KONTROLA KLIME
   KONTROLA KLIME

   Kako bi temperatura u unutrašnjosti vozila bila savršena bez obzira na vremenske prilike napolju, Novi Discovery donosi visoko efikasan sistem kontrole klime dostupan u konfiguracijama od dve, tri ili četiri zone. Rezultati razvoja ovog neverovatno rigoroznog sistema testirani su u realnim uslovima, na temperaturama u rasponu od -40 do + 50 ° C.

  Opcije paketa

  Opcije paketa

  Opcije paketa

  Kompletan "DYNAMIC DESIGN " paket

  Jedinstveni dizajn prednjeg branika, 21 "/22" aluminijumske felne Satin Dark Grey kao i izbor boje krova u kontrastnoj sivoj ili crnoj boji, u mnogome dodatno ističu spoljašnji izgled ovih vozila. Gril, ventili, Discovery natpis i kapice ogledala napravljeni su u Narvik crnoj boji. U dizajnu unutrašnjosti birate tri boje Windsor kože za sedišta i završnu obradu od aluminijuma ili titanijuma.

  KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL

  Opcije paketa

  Opcije paketa

  "BLACK DESIGN" PAKET

  Za upečatljiv efekat, Novi Discovery može biti personalizovan opcionim Black Design paketom na modelima SE, HSE i HSE Luxury. Black Design paket uključuje visokosjajnu crnu masku hladnjaka, ventilacijske otvore branika, držače bočnih retrovizora i natpis Discovery na haubi i zadnjim vratima. U zavisnosti od modela, dostupne su crne aluminijumske felne visokog sjaja od 20 ", 21" i 22.

  KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL

  Aksesoari

  • SISTEM "CLICK AND GO"
   SISTEM "CLICK AND GO"

   Klik i go sistem je višenamenski sistem dodatne opreme za putnike u drugom redu. Ovaj sistem se fiksira između naslona za glavu sedišta i na njega se kače dalji prilozi za držanje tableta, torbe, majice ili jakne. Sistem se može lako demontirati kada nije u upotrebi.

   Pogledajte film
  • PRTLJAŽNIK
   PRTLJAŽNIK

   Za odvajanje teretnog prostora u dva dela može se koristiti i pregrada za particiju prtljažnog prostora kojom će se prtljažnik pregraditi , dok gumene prostirke mogu da zaštite pod utovarnog prostora od opšte prljavštine i vlažne opreme.

   Pogledajte film
  • PUNJENJE TELEFONA
   PUNJENJE TELEFONA

   The iPhone® Connect, stalak za punjenje i Wireless Phone Charging Cupholder** koriste prostor držača ua čase u centralnoj konzoli za vidljivost telefona tokom punjenja. Stalak za punjenje kompatibilan je sa modelima iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6S i iPhone 5SE.

   Pogledajte film
  • KROVNI NOSAČ PRTLJAGA
   KROVNI NOSAČ PRTLJAGA

   Ekskluzivno dizajniran u srebrno-aluminijum boji sa elementima u kontrastnoj crnoj, ovaj brendirani Land Roverov nosač može da nosi opterećenje od 61kg a zarad veće bezbednosti dolazi u paketu sa integrisanim bočnim konzolama. Za montiranje ove praktične dodatne opreme neophodni su krovni nosač i bočne poluge.

   Pogledajte film