PAKETI OPREME

  Opcije eksterijera

  PANORAMSKI KROV


  Opcioni panoramski krov4 od punog stakla, koji može biti fiksiran ili na otvaranje, pojačava osećaj prostora u unutrašnjosti kabine i obasipa je prirodnom svetlošću. Boja ojačanog stakla ima tamniju nijansu kako bi se u vozilu održala prijatna temperatura.

  PREUZMITE BROŠURU

  OPCIJE ENTERIJERA

  • Raznolik enterijer
   Raznolik enterijer

   Opcionih sedam sedišta na vozilu Discovery zaista predstavljaju najbolji primer vrhunskog komfora i raznolikosti. Modeli HSE i HSE Luxury imaju opcionu funkciju Intelligent Seat Fold (inteligentno sklapanje sedišta) koja daje mogućnost konfigurisanja sedišta uz pomoć prekidača lociranih u prtljažnom delu, zatim putem odgovarajućih komandi na ekranu na dodir, ili preko aplikacije na vašem telefonu, InControl Remote. Niz pametnih rešenja daju vam mogućnost različitog organizovanja prostora unutar kabine vozila.

  • PREFINJENI PROSTOR
   PREFINJENI PROSTOR

   Kod ovih vozila odmah ćete primetiti i najsitnije detalje. Korišćeni su najfiniji materijali. Kada je reč o sedištima, možete birati između prirodne mat ili Windsor kože, od kojih svaka može biti sa završnom obradom od brušenog aluminijuma, prirodnog hrasta (više varijanti boje) itd. Šta god da izaberete, vaše vozilo će nesumnjivo biti prepoznatljivo i individualno.

  • KONTROLA KLIME
   KONTROLA KLIME

   Kako bi temperatura u unutrašnjosti vozila bila savršena bez obzira na vremenske prilike napolju, Discovery donosi visoko efikasan sistem kontrole klime dostupan u konfiguracijama od dve, tri ili četiri zone. Rezultati razvoja ovog neverovatno rigoroznog sistema testirani su u realnim uslovima, na temperaturama u rasponu od -40 do + 50 ° C.

  LAND ROVER OPCIJE I AKSESOARI

  • SISTEM "CLICK AND GO"

   Klik i go sistem je višenamenski sistem dodatne opreme za putnike u drugom redu. Ovaj sistem se fiksira između naslona za glavu sedišta i na njega se kače dalji prilozi za držanje tableta, torbe, majice ili jakne. Sistem se može lako demontirati kada nije u upotrebi.

  • PET PACK
   PET PACK

   Držite ljubimca udobno, srećno i sigurno. Potpuna visinska podela zadržava prostor za putnike, dok je izbor između vodonepropusne ladice ili trake od gume štiti prostor za teret vozila.

  • PUNJENJE TELEFONA

   iPhone®6 Connect, stalak za punjenje i Wireless Phone Charging Cupholder7 koriste prostor držača ua čase u centralnoj konzoli za vidljivost telefona tokom punjenja. Stalak za punjenje kompatibilan je sa modelima iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6S i iPhone 5SE.

  • KROVNI NOSAČ PRTLJAGA

   Ekskluzivno dizajniran u srebrno-aluminijum boji sa elementima u kontrastnoj crnoj, ovaj brendirani Land Roverov nosač može da nosi opterećenje od 61kg a zarad veće bezbednosti dolazi u paketu sa integrisanim bočnim konzolama. Za montiranje ove praktične dodatne opreme neophodni su krovni nosač i bočne poluge.