Dizajn

  Raznolikost

  Tehnologija

  • INOVACIJA
   INOVACIJA

   Novi Discovery daje izvanredne performanse sa svojim naprednim benzin i dizel motorima sa ugrađenom kontrolom potrošnje goriva. 2.0 Ingenium motor je prvi dizel motor sa četiri cilindra koji će se koristiti u Land Rover vozilima.

  • PERFORMANSE NA PUTU
   PERFORMANSE NA PUTU

   Novi Discovery je dizajniran tako da obezbeđuje samouverenu, udobnu i uzbudljivu vožnju,takvu da kilometri prolaze gotovo nezapaženo. Dinamička kontrola sigurnosti i elektronski servo upravljač (Electronic Power Assisted Steering, EPAS) obezbeđuju da vozilo razvije svoje najbolje performanse na putu i istovremeno unapređuju kvalitet vožnje.

  • OFF-ROAD PERFORMANSE
   OFF-ROAD PERFORMANSE

   Svestrane terenske sposobnosti ovog vozila, uz mogućnost kretanja po vodenim površinama pomoću opcionog senzora za gaženje, kao i čitav niz ostalih karakteristika kao sto je npr Terrain Response 2, garantuju da će vaše novo Discovery vozilo uvek biti spremno da se uputi gde god zamislite.

  • FUNKCIJE ZA POMOĆ VOZAČU
   FUNKCIJE ZA POMOĆ VOZAČU

   Novi Discovery daje vozaču bogatsvo izbora pomoćnih funkcija,u cilju unapređenja bezbednosti samog vozača kao i putnika koji se prevoze. Ova pomagala otelotvoruju najsavremenije inženjerske i motorne tehnologije, i sigurno će vam pomoći da sa lakoćom upravljate vozilom u svim uslovima saobraćaja, na autoputu, običnom drumu čak i u noćnoj vožnji.

  • UDOBNOST I PRAKTIČNOST
   UDOBNOST I PRAKTIČNOST

   Sa sedam sedišta u tri reda, podesivim sedenjem i opcionim funkcijama grejanja, hlađenja i masaže – kako god da konfigurišete prostor u novom Discovery modelu, imaćete dovoljno mesta da se opustite.

  • INFOTAINMENT
   INFOTAINMENT

   U ovom vozilu korišćene su najsavremenije infotainment tehnologije kako bi se korisnicima pružio najviši nivo performansi, konektivnosti i informisanja. U ovom vozilu imate čitav svet na dlanu – počev od izbora Meridian™ audio sistema ,zatim inovacija poput multimedijalnog sistema navigacije InControl Touch Pro, pa sve do sistema zabave na zadnjem sedištu (Rear Seat Entertainment System).

  Udobnost i praktičnost

  PERFORMANSE

  Testirano na ekstremnim uslovima

  • POLU-ANEHOIČNA KOMORA
   POLU-ANEHOIČNA KOMORA

   U našoj polu-anehoičnoj komori “neutralnog zvuka” pokušavamo da kabinu vozila izložimo preciznom nizu frekvencija i vibracija, kako bi osigurali da će svaki zvuk u novom Disvovery modelu uvek biti prefinjen.

  • BRZINA VETRA
   BRZINA VETRA

   U našim klima komorama uvek možemo da oponašamo neke od najizazovnijih vetrovitih uslova u kojima bi se novi Discovery mogao naći. Istinsku pouzdanost razvijamo samo ako sve sisteme “poguramo” do krajnjih granica izdržljivosti.

  • EKSTREMNE TEMPERATURE
   EKSTREMNE TEMPERATURE

   U realnim uslovima kao i u našim klimatskim komorama, smrzavamo vozila do -40 ° i pečemo ih na 50 °. Dakle, čak i u najudaljenim lokacijama, uvek možete računati na udobnost i bezbrižnost.

  • OFF-ROAD
   OFF-ROAD

   Od ledom obloženih terena Arjoploga (Švedska) do pustinjskog peska Dubaija, garantujemo da će terenske performanse u svakom vozilu dostići vrhunski nivo.

  Performanse

  Održivost