DIZAJN

  RAZNOLIKOST

  Technology

  • INFORMACIJE
   INFORMACIJE

   U ovom vozilu korišćene su najsavremenije infotainment tehnologije kako bi se korisnicima pružio najviši nivo performansi, konektivnosti i informisanja. U ovom vozilu imate čitav svet na dlanu – počev od izbora Meridian™ audio sistema ,zatim inovacija poput multimedijalnog sistema navigacije Touch Pro, pa sve do sistema zabave na zadnjem sedištu (Rear Seat Entertainment System).

  • INOVACIJA
   INOVACIJA

   Discovery isporučuje snažne performanse zahvaljujući liniji naprednih rafiniranih i efikasnih benzin i dizel motora. Naš napredni 2.0-litarski Ingenium motor je prvi 4-cilindarski dizel koji će se u punoj veličini koristi u Land Roveru.

  • PERFORMANSE NA PUTU
   PERFORMANSE NA PUTU

   Discovery je dizajniran tako da obezbeđuje samouverenu, udobnu i uzbudljivu vožnju,takvu da kilometri prolaze gotovo nezapaženo. Dinamička kontrola sigurnosti i elektronski servo upravljač (Electronic Power Assisted Steering, EPAS) obezbeđuju da vozilo razvije svoje najbolje performanse na putu i istovremeno unapređuju kvalitet vožnje.

  • OFF-ROAD PERFORMANSE
   OFF-ROAD PERFORMANSE

   Svestrane terenske sposobnosti ovog vozila, uz mogućnost kretanja po vodenim površinama pomoću opcionog senzora za gaženje, kao i čitav niz ostalih karakteristika kao sto je npr Terrain Response 2, garantuju da će vaše novo Discovery vozilo uvek biti spremno da se uputi gde god zamislite.

  • FUNKCIJE ZA POMOĆ VOZAČU
   FUNKCIJE ZA POMOĆ VOZAČU

   Discovery daje vozaču bogatsvo izbora pomoćnih funkcija,u cilju unapređenja bezbednosti samog vozača kao i putnika koji se prevoze. Ova pomagala otelotvoruju najsavremenije inženjerske i motorne tehnologije, i sigurno će vam pomoći da sa lakoćom upravljate vozilom u svim uslovima saobraćaja, na autoputu, običnom drumu čak i u noćnoj vožnji.

  • UDOBNOST I PRAKTIČNOST
   UDOBNOST I PRAKTIČNOST

   Sa sedam sedišta2 u tri reda, podesivim sedenjem i opcionim funkcijama grejanja, hlađenja i masaže – kako god da konfigurišete prostor u novom Discovery modelu, imaćete dovoljno mesta da se opustite.

  KOMFOR I UDOBNOST

  PERFORMANSE

  PERFORMANSE

  ODRŽIVOST