DIZAJN

RAZNOLIKOST

Technology

 • INFORMACIJE
  INFORMACIJE

  U ovom vozilu korišćene su najsavremenije infotainment tehnologije kako bi se korisnicima pružio najviši nivo performansi, konektivnosti i informisanja. U ovom vozilu imate čitav svet na dlanu – počev od izbora Meridian™ audio sistema ,zatim inovacija poput multimedijalnog sistema navigacije Touch Pro, pa sve do sistema zabave na zadnjem sedištu (Rear Seat Entertainment System).

 • INOVACIJA
  INOVACIJA

  Discovery isporučuje snažne performanse zahvaljujući liniji naprednih rafiniranih i efikasnih benzin i dizel motora. Naš napredni 2.0-litarski Ingenium motor je prvi 4-cilindarski dizel koji će se u punoj veličini koristi u Land Roveru.

 • PERFORMANSE NA PUTU
  PERFORMANSE NA PUTU

  Discovery je dizajniran tako da obezbeđuje samouverenu, udobnu i uzbudljivu vožnju,takvu da kilometri prolaze gotovo nezapaženo. Dinamička kontrola sigurnosti i elektronski servo upravljač (Electronic Power Assisted Steering, EPAS) obezbeđuju da vozilo razvije svoje najbolje performanse na putu i istovremeno unapređuju kvalitet vožnje.

 • OFF-ROAD PERFORMANSE
  OFF-ROAD PERFORMANSE

  Svestrane terenske sposobnosti ovog vozila, uz mogućnost kretanja po vodenim površinama pomoću opcionog senzora za gaženje, kao i čitav niz ostalih karakteristika kao sto je npr Terrain Response 2, garantuju da će vaše novo Discovery vozilo uvek biti spremno da se uputi gde god zamislite.

 • FUNKCIJE ZA POMOĆ VOZAČU
  FUNKCIJE ZA POMOĆ VOZAČU

  Discovery daje vozaču bogatsvo izbora pomoćnih funkcija,u cilju unapređenja bezbednosti samog vozača kao i putnika koji se prevoze. Ova pomagala otelotvoruju najsavremenije inženjerske i motorne tehnologije, i sigurno će vam pomoći da sa lakoćom upravljate vozilom u svim uslovima saobraćaja, na autoputu, običnom drumu čak i u noćnoj vožnji.

 • UDOBNOST I PRAKTIČNOST
  UDOBNOST I PRAKTIČNOST

  Sa sedam sedišta2 u tri reda, podesivim sedenjem i opcionim funkcijama grejanja, hlađenja i masaže – kako god da konfigurišete prostor u novom Discovery modelu, imaćete dovoljno mesta da se opustite.

KOMFOR I UDOBNOST

PERFORMANSE

PERFORMANSE

ODRŽIVOST